Esittely

Olemme suorittaneet kasvattajan perus- ja jatkokurssin. Kennelnimi rekisteröitiin 7.1.2013. Olemme sitoumuskasvattajia ja tarkoituksemme on pyrkiä kasvattamaan terveitä ja rodunomaisia koiria.

Perheessämme on tällä hetkellä 10 koiraa.

(Vanha 10 vuotias oma kasvatti Cavalier Kingcharlesinspanieli, kuusi pitkäkarvaista Chihuahuaa ja kolme Rottweileria)

Koirat ovat osa perhettämme ja osallistuvat näin ollen laumana arkirutiineihin. Koiria pyrimme aktivoimaan ja puuhaamaan niiden jokaisen kanssa päivittäin. Rottweilerit käyvät säännöllisesti agilityssä, tottelaisuusharjoituksissa ja mm. hakumetsällä. Muutama chihuistakin on päässyt kokeilemaan agilityä.


Minna Kultti-Kalmi

Olen vuonna -69 syntynyt perheen äiti Minna. Perheeseeni kuuluu aviomieheni Jarin lisäksi tyttäremme Neea ja vuonna 2000 syntynyt poikamme Niko. Asumme isossa omakotitalossa Luhtaanmäessä Vantaalla.

Lapsuuden kodissani oli minulla jo monta omaa koiraa. Äitini opastuksella jo nuorena tyttönä pystyin hoitamaan pentuja ja avustamaan noutajien isoissa pentueissa. Pennut rekisteröitiin jo silloin kennelliittoon vaikka meillä ei ollut kennelnimeä. Kokemusta on monista roduista kuten, cockerspanieli, labradorinnoutaja, kultainennoutaja, saksanpaimenkoira, cavalier kingcharlesinspanieli, chihuahua ja rottweiler.

IMG_1532Minna_pieni_01


Neea Laine

Asun aviomieheni kanssa Tuusulassa.
Meillä asustelee tällä hetkellä 4 koiraa, loput asuvat Luhtaanmäessä Minnan luona.
Innostus kasvattaja harrastukseen syntyi jo edesmenneen Cavalieri narttu Lillin (Baletta’s Pacific Shadow) pentueesta, joka syntyi kun olin 14-vuotias.
Koirien kanssa harrastan mm. agilityä ja uintia.

IMG_0556

IMG_1238